Škola iz koje se ne bježi sa časova

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Preporuči na Viberu Pratite nas putem Vibera

Objavljeno: 19. 12. 2011

Želite li biti nestašniji u krevetu? Želite li postati bolji ljubavnik/ljubavnica? Sada imate priliku da usavršite svoj seksualni život. Naime, u Beču je otvorena prva međunarodna škola seksa. Uslov je da ste stariji od 16 godina.

Austrijska Međunarodna škola seksa

Austrijska Međunarodna škola seksa

Švedska umjetnica Ilva-Marija Tompson osnivač je ove škole.

„Ona je veoma iskusan učitelj. Uvereni smo da će škola biti veliki uspjeh“, rekao je potparol škole, Melodi Kirš.

Ilva- Marija Tompson tvrdi da već postoje kvalitetni programi za vježbanje uma i tijela, ali ne i za razvijanje seksualnih vještina.

U obrazovnim institucijama seks predstavlja tabu temu i uglavnom se spominje zbog reprodukcije.

Sex education

Sex education

Austrijska međunarodna škola seksa osnovana je s ciljem seksualnog obrazovanja. Tradicionalne tehnike miješaju se sa modernim znanjem i lekcijama zavođenja. Učenici će imati teoriju i praksu s ciljem učenja seksualnih pozicija, tehnika dodira, te anatomskim činjenicama.

AISOS je prva škola u Evropi koja je usmjerena ka razvoju seksualnih tehnika i vještina. Za razliku od većine škola koje se bave seksualnošću, jezgro ove škole nije teorijsko, već vrlo praktično.

Semestar uključuje pet kolegija ili tri intenzivna kursa. Kursevi pokrivaju sve, od istorije seksualnosti do seksulanih tehnika. Ova škola ima zadatak da razvije praktične vještine koje će promijeniti ne samo vaš život nego i život vašeg partnera.

Umjetnost davanja i primanja seksualnog zadovoljstva glavni je cilj kurseva.

Nastava će početi u januaru 2012.godine, a semestar će koštati 1.400 eura.

Škola je smještena nedaleko od Beča. Vila skrivena duboko  u zelenim prostranstvima, ima sve uslove za školu poput ove. Opremljena je potrebnim rekvizitima, nastavničkim priborom, labaratorijom i studentskim domom koji prima 20 studenata. Imanje je nekada pripadalo austrijskom plemiću poznatom po nemoralnim žurkama. Priča se da je nepoznato ljubavno gnijezdo skrivreno duboko dole iza vinskih podruma, te da se još uvijek osjeti miris seksa iz ovih zidina.

Škola seksa u Beču

Škola seksa u Beču

Direktorica je izjavila da se nada da će učenici smješteni u domu biti aktivni u izvršavanju svojih obaveza kao i domaćih zadataka, naročito praktičnog dijela, ta da će kondomi biti besplatni.

Škola seksa podigla je dosta prašine, a ispred škole se mogu vidjeti protesti. Ljudi poistovjećuju ovu školu sa javnom kućom, tvrdeći da je to samo glamurozan i dobro zamaskiran način prodaje seksualnih usluga.

Međutim, osnivači škole smatraju da se konstantno nasilje koje se forsira putem medija može zamijeniti ljepšim i bitnijim stvarima kao što je umjetnost ljubavi i seksa.

Austrijska Vlada je zabranila reklamu kojom se ova škola oglašava. U Vladinom saopštenju se navodi da je ovo ”zamotano u zanimljiv koncept”, ali da je to i dalje “samo seks”.

Pogledajte reklamu, pa prosudite sami.

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Preporuči na Viberu Pratite nas putem Vibera

Međunarodno priznati IT kursevi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?