Miss Amerike u 73. godini

Objavljeno: 22. 10. 2017 u 14:45h

Nakon tri dana borbe za krunu SAD, izabrana je seniorska miss Amerika.

Titulu je ponijela dama iz Nju Džerzija Kerolajn Slejd Harden koja ima 73 godine. Takmičenje se organizuje 39. put, a osnovao ga je dr Al Mot za žene između 60 i 90 godina.

“Htio sam da se vidi, da niste samo za stolicu za ljuljanje ako imate više od 60 godina. Ima toliko lijepih i talentovanih žena ovdje” – rekao je Mot za News today.

Trodnevno takmičenje za mis 2017. godine SAD, u ovoj kategoriji, održano je u Atlantik Sitiju.

Misice se trude da pokažu i druge svoje talente, ne samo ljepotu, i to koliko su njegovane i koliko brinu o svom tijelu.

Tako je pobjednica oduševila publiku, a i žiri, izvođenjem pjesme “For Once In My Live” Stivija Vondera.

“Godine nisu ono što treba da nas definiše” – kaže prošlogodišnja miss Pegi-Li Brenan Habrer.

Njeni savjeti za vitalnost su molitva i zdrava ishrana. Dodaje i da se svako jutro u 7 sati ona nalazi u teretani.

Izvor: Avaz

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/miss-amerike-u-73-godini/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])