Simboli u snovima koji slute na udaju

Objavljeno: 21. 10. 2017 u 16:49h

Sigurno vam se dogodilo da sanjate nešto što vam je ukazalo na buduće događaje. Tako je i sa udajom, jer ukoliko ste imali ovakve snove, vjenčanje vam “kuca na vrata”, piše superzena.b92.

Ekser

Ukoliko sanajte da zakivate eksere i da vam to ide od ruke, onda će vam i u životu ići od ruke, vaše nade i očekivanja će se ostvariti. Isti san može da znači da ćete otkloniti opasnost. Ako u snu pronađete ekser, ispuniće vam se želja i popraviće vam se materijalna situacija. Krivi ekseri nisu dobar znak i treba da pazite na kuću i porodicu.

Eksplozija

Sanjati da ste svjedok eksplozije označava da će vaš život da eksplodira. Predstoji vam velika šansa za poboljšanje života.

Žeđ

Sanjati da ste žedni simbolizuje potrebu koja nije zadovoljena. Zadovoljiti žeđ u snovima označava da ćete ispuniti svoju sudbinu.

Ždrijebe

Sanjati mladunče konja označava nove uspješne poduhvate. Vidjeti u snu ždrijebe može da označava novu, svježu životnu energiju. Ukoliko u snu jašete ždrijebe, to ukazuje da ćete se uskoro oženiti/udati.

Žurba

Sanjati da ste u žurbi sugeriše da ste možda nepripremljeni za neku situaciju. Ovaj san takođe može da znači da ste u budnom životu uvijek u žurbi i da ne odvajate dovoljno vremena za važne stvari.

Željeznica

Sanjati željeznicu može da bude jaka metafora za nemogućnost promjene kursa. Moguće je da vam ovaj san ukazuje na potrebu za promjenom. Ako su šine blokirane, možete očekivati probleme u poslovima.

Žito

Kao simbol sna žito ukazuje na unutrašnju hranu duše ili na obilje koje je sastavni dio vaše nutrine. Takođe može predstavljati i obilje koje vas okružuje u budnom životu. Žito je i simbol mogućnosti stalnog obnavljanja sebe. Ako je žito u lošem stanju, sugeriše na teškoće koje je moguće.

Izvor Superžena

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/simboli-u-snovima-koji-slute-na-udaju/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot