Neobičan oglas za posao: Evo kakve kandidate ne tražimo! (Foto)

Objavljeno: 18. 10. 2017 u 11:18h

Netipičan oglas za posao osvanuo je na društvenim mrežama.

Naime, riječ je o plakatu u Brčkom za posao radnice u kuhinji. U želji da što bolje stave kandidatima do znanja kakvu osobu traže, poslodavci su se potrudili na svoj način – ističući, prije svega, šta ne traže.

Nakon što su u šest stavki opisali o kakvom poslu i uslovima je riječ, fokusirali su se na ono što ne dolazi u obzir.

“Svježe razvedene, radnice iz kladionice, radnice koje planiraju da zarade za haljinu i odu na svadbu, a onda ponovo kod mame i tate, radnice koje planiraju da zarade za kartu do zemlje snova (Njemačke), kao i radnice čija je najbolja prijateljica zaposlena na budžetu“.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/neobican-oglas-za-posao-evo-kakve-kandidate-ne-trazimo-foto/||claudebot