Alkotraz, prvi londonski koktel bar napravljen u zatvorskom stilu (Foto) (Video)

Objavljeno: 18. 10. 2017 u 12:34h

Prvi londonski koktel bar, napravljen u zatvorskom stilu, Alkotraz, otvoren je prije dvije nedjelje. U njemu je dozvoljeno krijumčariti svoje piće, jedino morate da pazite, baš kao i u zatvoru, da vas ne primijete čuvari.

Pića koja unesete potom vam se serviraju kao u kafiću, a kako bi doživljaj bio potpun, na ulazu dobijete zatvorska odijela i u svom piću uživate u malim ćelijama.

Alkotraz, koji je vrata otvorio 28. septembra, radiće nažalost samo tri mjeseca. Inspiriran je Alkatrazom, a odjednom može da primi 30 “zatvorenika”.

Piće se poslužuju bez menija, a dobijaju se obično u metalnim zatvorskim čašama kako ne bi privlačili pažnju čuvara.

“Otvorili smo vrata prije dvije nedjelje i dočekali veliki broj ljudi u potrazi za ovakvim iskustvom. Reakcije na internetu takođe su bile sjajne, a i istraživanje u kome su učestvovali gosti nakon posjete pokazalo je da su svi oduševljeni”, ispričao je Sem Šerman iz kompanije Inventive Productions koja stoji iza ovog projekta.

Čini se kako se fascinacija zatvorima ne može potrošiti, jer je recimo i na Tajlandu nedavno otvoren hotel u kom spavate u ćeliji.

Bar Alkotraz otvoren je od četvrtka do subote, a radno vrijeme je od 17 do 23 časova. Ulaz košta 30 funti, a uz ulaznicu se dobijaju četiri koktela i dvosatni boravak.

Izvor: avaz.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/alkotraz-prvi-londonski-koktel-bar-napravljen-u-zatvorskom-stilu-foto-video/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot