Cjenovnik jedne majke osvojio internet: Ja vam nisam sluga (Foto)

Objavljeno: 23. 9. 2017 u 12:50h

Probudi, sredi krevet, spremi doručak, obuci, isprati u školu, dočekaj iz škole, spremi ručak, operi, počisti, i sve tako u krug. Tako funkcioniše većina mama, a jedna je riješila da te svoje usluge naplati.

Posao mame nikada ne prestaje, a većina nas djece to zna da cijeni tek kada se odselimo, i naročito kada i sami dobijemo djecu. I većina mama strpljivo čeka taj trenutak kada vidimo koliko je bilo “nevidljive” pomoći s njene strane.

Ne i ova mama – ona je riješila da svoj trud naplati.

Zato je na vidnom mjestu ostavila svoj cjenovnik – cijene su prilično skromne, ali budući da suma poslova nije zanemarljiva, na kraju bi ona dobila pristojnu cifru za svoj rad.

“Ako ste mislili da volim da budem sluga, prevarili ste se” – poručila je ova mama.

Njen cjenovnik izazvao je oduševljenje na društvenim mrežama, a šta vi kažete, kako vam se čine cijene?

Izvor: Žena.blic/T. G.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/cjenovnik-jedne-majke-osvojio-internet-ja-vam-nisam-sluga-foto/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot