Nešto što se ne viđa često – od 0:3 do 8:3!

Objavljeno: 22. 9. 2017 u 11:58h

Crveno-bijeli dio Buenos Ajresa je u transu!

Viđali smo svakakve preokrete u fudbalu, ali neki ovako ubjedljiv se ne pamti.

Fudbaleri River Plate odigrali su u razmaku od samo nedjelju dana dvije gotovo nevjerovatno različite utakmice!

U prvoj utakmici četvrtfinala Kopa Libertadoresa, argentinski klub je doživio ubjedljiv poraz u Boliviji od Vilstermana (0:3), a zatim je na svom terenu ne samo nadoknadio zaostatak, već potpuno ponizio rivala – 8:0!

Blistao je Ignjasio Naćo Skoko, 32-godišnji centarfor koji je tokom karijere u Evropi nastupao za atinski AEK i Sanderlend. Iskusni napadač postigao je čak pet golova, a teren je napustio 19 minuta pre kraja, čime je propala prilika da postane prvi fudbaler Rivera ikada koji je dao šest golova u jednoj utakmici.

Već u prvih 20 minuta upisao je het-trik i anulirao poraz iz prve utakmice, a zatim je Enco Perez donio domaćinu prednost u ukupnom rezultatu već prije odlaska na odmor. U drugom delu Skoko je još dva puta bio strijelac, Perez jednom, a u strijelce se upisao i Ignasio Fernandez.

Bilo bi zanimljivo čuti kakav je motivacioni govor igračima održao trener Marselo Galjardo uoči revanš utakmice…

River će u polufinalu Kopa Libertadores igrati protiv još jednog argentinskog predstavnika, Lanusa, dok drugi par čine ekvadorska Barselona i brazilski Gremio.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/nesto-sto-se-ne-vida-cesto-od-03-do-83/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot