Nisu ni slutili ko im živi na tavanu (Video)

Objavljeno: 17. 8. 2017 u 13:29h

Nekoliko godina porodica Boba van der Herhena s Floride slušala je neobične zvuke s tavana svoje kuće, ali su odbijali tim problemom ozbiljno da se pozabave.

Kad god bi mu se sin ili žena požalili da su opet čuli čudne zvukove na tavanu, Bob tome nije pridavao previše pažnje, već je smatrao da su u pitanju samo pacovi ili pak vjetar.

Međutim kada je jednog dana konačno otišao da provjeri šta se na tavanu zbiva, užasnuti čovjek imao je šta da vidi. Na tavanu se nastanio dvometarski kolumbijski udav, koji je sebi čak i probio otvor za unutrašnjost zidova gdje se zimi grijao i svio svoje gnijezdo.

Odmah su pozvali službu za hvatanje zmija, a službenik koji je uhvatio udava primijetio je i staru odbačenu košuljicu zmije, zbog čega je procjenio da je tamo živjela najmanje dvije do četiri godine, prenosi “Foxnews”.

Izvor: Avaz

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/nisu-ni-slutili-ko-im-zivi-na-tavanu-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])