Kraj ere: “Gangnam Style” više nije najgledaniji video-spot na Jutjubu (Video)

Objavljeno: 11. 7. 2017 u 15:25h

Južnokorejski megahit repera Saja bio je najgledaniji video-spot na mreži Jutjubu u posljednjih pet godina. Međutim, sada je tu titulu preuzeo drugi muzički spot i to “See You Again” Viza Kalife i Čarlija Puta.

Balada je dosad (u trenutku pisanja teksta) pregledana 2.895.373.709, a “Gangnam Style” 2.894.426.475 puta.

To znači da je “See You Again” ukupno strimovana 21.759 godina. Da je jedna osoba slušala svako od tih puštanja zaredom, morala bi početi u jeku posljednjeg ledenog doba da bi sa slušanjem završila danas.

Pjesma je napisana za akcioni film “Paklene ulice 7” (Furious 7) i posvećena je poginulom glumcu Polu Vokeru. Bila je i najprodavanija pjesma na svijetu u 2015. i dobila je nominacije za nagrade Gremi i Oskar.

Međutim, velike su šanse da će slava ovog hita na Jutjubu biti kratkog vijeka, jer mu prijeti ljetnja stvar Luisa Fonsija “Despacito”, koja je za samo pola godine prikupila 2,5 milijardi pregleda.

Pogledajte kako sada izgleda top-lista na Jutjubu:

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/kraj-ere-gangnam-style-vise-nije-najgledaniji-video-spot-na-jutjubu-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot