Pozvonio starici sa buketom i 20.000 evra koje joj je ukrao

Objavljeno: 30. 6. 2017 u 12:02h

Dvadesetsedmogodišnji Francuz kojeg je izjedala krivica odlučio je da vrati 20.000 evra koje je ukrao sa saučesnikom od sedamdesetogodišnje starice u decembru 2013. godine.

20. decembra 2013. godine sedamdesetogodišnja žena je otišla u banku gdje je podigla 20.000 evra, a samo nekoliko minuta nakon izlaska iz banke postala je žrtva pljačke, piše „La Provence“.

U martu ove godine kada se vratila kući vidjela je ispred vrata jedan veliki buket cvijeća, bez ikakve posvete. Nekoliko dana nakon što je primila buket cveća jedan muškarac joj je pozvonio na vrata, a u rukama je imao još jedan buket.

Baki i njenoj kćerki je sa buketom uručio i kovertu u kojoj se nalazilo 20.000 evra. Policija je tek 22. maja uspjela da uđe u trag pljačkašu koji je uhapšen, a brzo je i priznao da je on bio jedan od dvojice koji su prije četiri godine opljačkali baku ispred banke.

Nije želio da kaže ime saučesnika, ali je priznao da je to bila velika greška i da se od tada neprestano kaje. Pušten je da se brani sa slobode, a uskoro ga očekuje i suđenje.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/pozvonio-starici-sa-buketom-i-20-000-evra-koje-joj-je-ukrao/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot