Kladioničar sa Pala uložio marku, a osvojio 40.000 KM (Foto)

Objavljeno: 24. 5. 2017 u 15:39h

Kladioničar sa Pala je zahvaljujući Holanđaninu Van Persiju zaradio 40.995 konvertiblinih maraka, ili preko 20.000 evra na samo jednu uloženu konvertibilnu marku (0,5 evra).

Ovaj tiket odigran je na Palama u nedjelju, imao je sedam parova, od kojih se samo jedan igrao u ponedeljak. I to meč Genčlerbirligi – Fenerbahče na kojem je odigran prelaz iz keca u dvojku sa kvotom 28!

Nije neobično da kladioničari „jure“ ovakve prelaze u Turskoj, pogotovo na mečevima Fenera i Galate koji često znaju da opuštenije uđu u meč, da gube poslije prvih 45 minuta, i da do kraja prestignu rivala.

Ali način kako je ovaj tip prošao u ponedeljak je nevjerovatan: naime, do 45. minuta bilo je 0:0, ali je sudija produžio prvo poluvrijeme i u toj nadoknadi Selčuk Šahin doveo je domaće u vođstvo i to fenomelanim pogotkom iz slobodnjaka.

Prvi dio opklade je prošao, ali je Fener imao zadatak da preokrene u drugih 45 minuta. To je I uradio. Zahvaljujući Robinu van Persiju – iskusni Holanđanin je već u 49. minutu poravnao na 1:1, da bi sudija u 75. svirao penal za Fener. Loptu je u ruke uzeo Van Persi i pogodio za 1:2. I za sjajan dobitak kladioničara s Pala, pošto mu je prije toga u nedjelju prošlo još šest sjajnih tipova.

Izvor: mozzartsport.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/kladionicar-sa-pala-ulozio-marku-a-osvojio-40-000-km-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])