Italijan oženio samog sebe

Objavljeno: 3. 5. 2017 u 10:15h

Jedan 40-godišnji Italijan, iz mjesta Sant Antonio Abate, oženio je sam sebe, želeći da se usprotivi marginalizaciji koju u društvu doživljavaju singl osobe.

Nelo Ruđero rekao je sebi „da“ na proslavi koju je takođe sam sebi organizovao. Na ovoj neobičnoj svadbi nije bilo mlade – a Nelo je poručio i da misli da nikada neće voljeti nikoga drugog više nego sebe.

„Šta više, voljeti samog sebe je najlepša stvar koja može da se dogodi ljudskom biću: samo tako se može postići unutrašnji mir“, kazao je mladoženja.

Vjenčanje je prenosio tv šou „Šef proslava“, ali ovaj Italijan objasnio je da bi se oženio sobom i bez kamera.

“Prije svega zbog mojih roditelja, koji su stari. Jedini sam bio neženja od petoro braće i sestara, htio sam da ih uvjerim da se osjećam dobro ovako“, kazao je.

Rekao je i da su njegovi roditelji „svadbu“ odlično prihvatili, prenosi “Republika”.

Mladoženja je stigao na vjenčanje na bijelom konju, a gosti koji su ga čekali, mislili su da će zapravo proslaviti njegov 40. rođendan – umjesto toga našli su se na ovom neobičnom vjenčanju.

Kumovi su bili bratanci, a nije izostao ni bračni prsten.

“Živimo u društvu koje marginalizuje one koji su singl i u 40-tim godinama života. Htio sam da pošaljem poruku, koja je očigledno dobro prihvaćena: mnogi su me kasnije zvali da kažu da i oni žele da se vjenčaju sami sa sobom, kao i ja. Čak i oni koji su već u braku“, kazao je Nelo.

Izvor: novosti.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/italijan-ozenio-samog-sebe/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot