Glasan seks prekinuo teniski meč: “Nemoguće da je toliko dobar” (Video)

Objavljeno: 19. 4. 2017 u 14:27h

Sa ATP Čelendžera na Floridi dolazi nam gotovo nevjerovatna vijest.

Naime, jedan meč je prekinut zbog – vjerovali ili ne – preglasnog vođenja ljubavi.

Mičel Kruger i Fransis Tiafo borili su se na terenu kada se začula djevojka koja u “naletu” užitka nije mogla da obuzda svoje glasne žice.

Pomislili bi da se para pohvatao na tribinama, ali interesantno je da su vodili ljubav u obližnjem kompleksu stanova.

S obzirom koliko su “ljubavni krici” bili glasni, komentator je pretpostavio da je neko od gledalaca na tribinama pustio porno snimak.

Tiafo, koji je bio na servisu u trenutku kada se začulo vođenje ljubavi, napravio je upečatljivu grimasu i izazvao glasan smijeh na tribinama.

Ipak, nastavio je da servira, ali zvuk nije prestao. Nakon nekoliko odserviranih loptica okrenuo se ka publici i na sav glas rekao: “Nemoguće da je toliko dobar!”.

I ova Tiafova reakcija je izazvala smijeh na tribinama.

Tiafo, inače 87. teniser na ATP listi, na kraju je savladao 95 pozicija slabije plasiranog zemljaka iz SAD sa 2:0 u setovima, 6:3, 6:2.

Pogledajte video:

https://youtu.be/jVfZJFNYF0s

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/glasan-seks-prekinuo-teniski-mec-nemoguce-da-je-toliko-dobar-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot