Petrović o Banjalučankama: Lijepe su za motku! (Video)

Objavljeno: 12. 4. 2017 u 15:38h

Banjalučanke šokirane izjavom kontroverznog doktora filozofije Miroljuba Petrovića, koji je rekao da su one “lijepe za motku”!

Petrović je u intervjuu za “Balkan info”, između ostalog, spomenuo i svoju posjetu Banjaluci, gdje je držao predavanja.

“Išao sam kroz Gospodsku ulicu, nigdje nisam vidio toliko djevojaka u miniću, samo sijevaju bataci i koja god takva prođe ja okrenem glavu na drugu stranu. Ako to gledaš podstiče se tvoj polni nagon. To je rezervisano za spavaću sobu, a van nje podstičeš polni nagon, gledaš one mučenice i hoćeš da nagrabusiš ko Izrelci kad su im satanisti poslali one dromfulje”, kaže Petrović.

On smatra da je ta pojava opasna po Republiku Srpsku, kao i da su muslimani pametniji u tom smislu, jer se njihove žene pristojno oblače kao što su nekada radile naše babe.

“Pitali su me prijatelji iz Banjaluke što u Gospodskoj ulici okrećem glavu od lijepih djevojaka. Ma, koje lijepe djevojke, ne bi je dodirnuo drvetom, ima pedeset bolesti u njoj, kontejner virusa i bakterija. Za koga se skinula tamo, provocira buzdovane, ljude bez mozga… Pobožna djevojka će da sakriva svoju ljepotu i da ljude pokuša animirati svojim karakterom”, kaže.

Pogledajte video (o Banjalučankama počinje priču od 3:40):

Miroljub Petrović je kontroverzni doktor filozofije i direktor Centra za prirodnjačke studije iz Beograda, koji je postao poznat širom regiona nekon izjave da sve narkomane treba “pod mač, bato”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

1 komentar

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Komentari na clanak: Petrović o Banjalučankama: Lijepe su za motku! (Video)

  1. Miloš

    Bilo bi korektno da bar znate ime čovjeka o kome pišete. Gospodin je zove Miroljub, a ne Ljubomir. Pozdrav za njega

    Prikaži/sakrij komentare

    Prijavi komentar

    Spam
    Reklama
    Vrijeđanje

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/petrovic-o-banjalucankama-lijepe-su-za-motku-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])