Ona je vlasnica kose duže od dva metra (Foto) (Video)

Objavljeno: 20. 3. 2017 u 15:14h

Aliia Nasyrova (27) iz Rige u Latviji se nije šišala punih 20 godina. Tvrdi da je dužina njene kose 230 centimetara, da teži dva kilograma i da joj je za nju potrebno dodatno mjesto u krevetu. Njen muž Ivan Balaban kaže da Allia svoju kosu smatra članom porodice.

“Kosa mi je toliko teška da mislim da je teža od naše mačke”, kaže Aliia.

Ona ističe  da joj je potreban cijeli dan da kosu opere, počešlja i osuši, a Ivan priznaje da u raspored uvijek moraju uvrstiti i njegu kose.

Ipak, ni Ivan nema ništa protiv ženine kose. Kaže da je ponosan što je nije ošišala toliko dugo vremena.

“Uvijek pazim da joj u krevetu ne oštetim kosu”, kaže muž Ivan koji priznaje i da voli znatiželjne poglede na cesti.

Allia je počela puštati kosu inspirisana Disneyjevim princezama poput Zlatokose.

“U djetinjstvu sam jako voljela dugu kosu. Htjela sam imati kosu poput princeza. S obzirom da mi je kosa jako, jako duga nekad slučajno stanem na nju. Vani uvijek pazim da nosim i šešir. U posebnim prigodama napravim pletenicu”, kaže Allia.

Ona kaže da na društvenim mrežama ne gledaju svi blagonaklono na njenu kosu.

“Pišu da je ošišam i da je se riješim. Ali ja ne reagujem na to”, dodaje.

Prema njenim riječima ona nema namjeru da se ošiša.

“Najgora noćna mora mi je da mi se zalijepi žvaka u kosu. Jednom mi je u djetinjstvu neko zalijepio žvaku u kosi u pozorištu. To je bila prava tragedija. Morala sam se ošišati”, dodaje Allia.

“Nemam namjeru takmičiti se za Guinnessovu knjigu rekorda s obzirom da je najduža kosa, koliko znam, duža od pet metera. Mislim da je moja najduža u Latviji”, rekla je.

Izvor: avaz.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/ona-je-vlasnica-kose-duze-od-dva-metra-foto-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])