Radikalni stavovi dr Miroljuba Petrovića hit na internetu: Pod mač bato! (Video)

Objavljeno: 23. 2. 2017 u 16:25h

Naime, pedesetdvogodišnji Miroljub inače direktor Centra za prirodnjačke studije u Obrenovcu je postao hit na društvenim mrežama kada je gostujući u jednoj emisiji iznio niz radikalnih stavova na razne teme. Onaj koji je izazvao masovnu histeriju tiče se upravo načina na koji bi on suzbio kriminal, pa gdje se pominje i uvijek dostupan nasumični broj 555-333.

Ovo su samo neki od Miroljubovih radikalnih stavova koje je izjavio na raznim tribinama, u gostovanjima u emisijama i na Jutjubu koji su postal predmet sprdnje na internetu:

  • Svi narkomani bi trebalo da “idu pod mač, da se na njih ne bi trošili meci”
  • Otkrio je i da je sina častio preskupim mobilnim telefonom kada je odlučio da napusti srednju školu, smatrajući da je to “debilna” ustanova.
  • Iznio je i detaljni plan protiv uličnog kriminala koji podrazumijeva “uzimanje pravde u svoje ruke”, pojasnio je i plan o naoružavanju naroda i preuzimanju posla policija, tako što bi svaka zajednica uvela dežurstva. Svaka porodica bi tokom jedne nedjelje bila dežurna, a onda bi neko pozvao njih ili neki univerzalni broj, tj. kako je naveo 555-333, i prijavio da se u njihovoj ulici nešto dešava. Prema Petrovićevom planu, dežurni građani bi odmah potrčali na to mjesto i priveli osumnjičenog.
  • U okrivu Centra za prirodnjačke studije osnovao je i Centar za liječenje homoseksualizma gdje je besplatno “liječio” gejeve.
  • Prijetio je i Holandiji terorističkim napadom 2012. godine na njihovu branu koja ovu “marionetsku državu” čuva od poplava Sjevernog mora. Ucjena je bila prosta: ili će Holanđani na slobodu da puste srpske patriote Šešelja, Mladića i Karadžića ili će on srušiti branu. Ucjena nije uspjela, a Petrović je priveden i zadržan u pritvoru 48 sati, nakon čega je pušten.
  • Pokrenuo je i brojne neakreditovane fakultete koji su nudili studentima da postanu diplomirani ljekari prirodne medicine, magistri, doktori, nutricionisti ili herbalisti, estradni stilisti i duhovni stilisti i to po cijenama od 950 do 1250 evra godišnje.
  • Kritikovao je i Novaka Đokovića apelujući da “batali taj glupi sport, natjera ženu da mu rodi petoro djece” jer ako neće Jelena (za koju je rekao i da čita glupe knjige, kao i da bi Novak trebalo da je “lupi preko usta”) onda neka nađe drugu.

https://youtu.be/zQlFm7Xbufs

Doktor Miroljub Petrović o Novaku Đokoviću:

https://youtu.be/nud0_9cNs4c

Cijelu emisiju pogledajte ispod:

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/radikalni-stavovi-dr-miroljuba-petrovica-hit-na-internetu-pod-mac-bato-video/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot