Popeli se na vrh nebodera visokog 235 metara radi lajkova (Video)

Objavljeno: 22. 2. 2017 u 15:24h

Upravnici poslovne četvrti Kanari Vorf u Londonu našli su se na udaru kritika nakon što je objavljen video kako se dvojica neustrašivih mladića penju na vrh najvišeg nebodera kako bi dotakli piramidu na krovu.

Neboder “One Canada Square” je visok 235 metara, mladići su se popeli na sami vrh krova, a niko ih nije primijetio. Dotakli su vrh piramide, divili se pogledu na London i spustili se prema izlazu.

“Dotakli smo vrh piramide. Ovo je preludo. Nadamo se da ćemo imati barem 30.000 lajkova”, rekao je mladić na snimku.

Video je objavljen na YouTube kanalu “Night Scape”, gdje britanski ovaj korisnik postavlja snimke svojih opasnih podviga.

“Aktivno istražujemo nedozvoljeni ulazak u ‘One Canada Sqaure’. Sigurnost shvatamo ekstremno ozbiljno i ulažemo mnogo u nju te je analiziramo na dnevnoj bazi. Blisko sarađujemo s Metropolitan policijom”, saopšteno je iz poslovnog centra.

Izvor: klix.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/popeli-se-na-vrh-nebodera-visokog-235-metara-radi-lajkova-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot