Internet puca od smijeha: Ovako Hazim časti mladence (Foto)

Objavljeno: 19. 2. 2017 u 14:46h

Ako je vjerovati staroj narodnoj izreci da smijeh produžava život, redovni „gosti“ Interneta, po svemu sudeći živjeće mnogo duže, od onih koji nemaju naviku da guglaju.

A da je Internet pravi izvor smijeha dovoljno govori saznanje da se na najpopularnijem „onlajn mestu za druženje“ svakodnevno mogu vidjeti veoma interesantni sadržaji.

Fejsbuk, Instagram i druge društvene mreže postale su prava riznica fotografija, video snimaka, oglasa i drugih zanimljivih natpisa koji neretko teraju suze na oči. Od smijeha, naravno.

Tako se Internetom proširila fotografija novčanice od 20 maraka, a na kojoj velikim slovima piše: „Od Hazima za mladence“.

Neobičnu fotografiju objavio je portal Radiosarajevo.ba, a vjerujemo da su se svi koji su videli ovaj nesvakidašnji način za darivanje mladenaca slatko nasmejali.

Mnogi komentarišu da je Hazim vjerovatno zaboravio kovertu, a da želio da budućim supružnicima da uvid u to koliko je bio darežljiv na proslavi ovjekovečenja njihove ljubavi. Bilo kako bilo, bar smo se lijepo nasmijali, zar ne?

Izvor: Radiosarajevo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/internet-puca-od-smijeha-ovako-hazim-casti-mladence-foto/||claudebot