Stisni muški: Ruke japanskog premijera svidjele se Trampu (Video)

Objavljeno: 13. 2. 2017 u 12:26h

Novoizabrani američki predsjednik još je jednom dokazao da ni obično rukovanje ne može proći nezapaženo. Vjerovatno je želio pokazati ko je glavni u odnosu SAD-a i Japana…

Japanski premijer Šinzo Abe je u službenoj posjeti SAD-u, a Donald Tramp pobrinuo se za topao i ugodan doček. Prilikom tradicionalnog rukovanja i “čašice razgovora”, novi američki predsjednik se u najmanju ruku čudno rukovao s japanskim premijerom. Tramp je zgrabio Abeovu ruku uz smijeh od uha do uha i privukao ga k sebi. Nisu se rukovali ravnomjerno, nego je Tramp poklopio Abeovu ruku i potapšao je nekoliko puta, kao da se stariji gospodin rukuje s mladićem.

Nakon što mu je Tramp pustio ruku, Abe je reagovao s olakšanjem i odmaknuo se, a Tramp je nakon toga podigao palčeve i zaključio kako Abe ima “jake ruke”. Zatim mu je poželio dobrodošlicu u Bijelu kuću s “jako, jako dobrom vezom i hemijom”.

Preko vikenda su vrijeme proveli igrajući golf u odmaralištu Mar-a-Lago na Floridi, što je bila Abeova ideja. Japanac je izjavio da lideri SAD-a i Japana nisu igrali golf od vremena Dvajta Ajzenhauera, 50-ih godina prošlog vijeka.

https://youtu.be/MGO6poggOY0

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/stisni-muski-ruke-japanskog-premijera-svidjele-se-trampu-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])