Čudo na Ostrogu koje se prepričava: Upozorenje Svetog Vasilija jednoj ženi spasilo život!

Objavljeno: 6. 2. 2017 u 15:03h

“Taj glas me je probudio, sjela sam u krevet i znala da me Sveti Vasilije upozorava.”

Svetlana Markovik, profesorka iz Lazarevaca, opisuje kako ju je Sveti Vasilije upozorio na početak oboljenja na dojci:

“U Manastir Ostrog dolazim često, dovodim grupe đaka i odraslih, i veoma sam srećna kada sam ovdje. Godine (2004) bila sam sa svojim učenicima pod Ostrogom i noćila sam u konaku Donjeg manastira. Pred samo buđenje, začula sam duboki muški glas, koji mi je autoritativno rekao:

“Odmah idi kod ljekara, imaš oboljelu žlijezdu pod lijevim pazuhom.”

“Taj glas me je probudio, sjela sam u krevet i znala da me Sveti Vasilije upozorava. Inače, tada sam bila zdrava i nisam osjećala nikakve tegobe.”

“Poslije pregleda na Onkološkom institutu, ustanovljeno je postojanje čvorića na jednoj dojci i ja sam operisana u ovoj ustanovi 27. jula 2004. godine. Nalaz je bio benigni.”

“To me je Sv. Vasilije na vrijeme upozorio, slava mu i hvala, i spasio mi život.”

“Dok dišem dolaziću u Ostrog da se molim Gospodu i Sv. Vasiliju, i da dovodim omladinu na Krštenje ipoklonjenje Svetim Moštima Čudotvorca.”

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/cudo-na-ostrogu-koje-se-prepricava-upozorenje-svetog-vasilija-jednoj-zeni-spasilo-zivot/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot