Ono što ste prvo ugledali na slici pokazuje kakvi ste u životu (Foto)

Objavljeno: 24. 1. 2017 u 13:14h

Pogledajte ovu sliku i na osnovu onoga što prvo ugledate, saznat ćete kakvi ste u životu. Jeste li snažni ili pomalo umorni od svega, kakvog ste karaktera, kako bliski ljudi utiču na vas… 

Moguće je vidjeti lobanju i ženu pognute glave.

Prvo ste vidjeli lobanju

Lobanja je simbol snage i otkriva čovjeka spremnog za nove izazove. To što ste prvo ugledali lobanju, otkriva i da ste jako dobro svjesni prolaznosti života. Zato se ne fokusirate na materijalne stvari u životu, važniji vam je put do cilja nego sama nagrada ili ono što vas na cilju čeka.

Upravo zbog takvog stava vam u životu, manje više, sve ide dobro. Mogli bi puno postići budete li i dalje bili takvi kakvi ste sada.

Prvo ste vidjeli ženu

To simbolizira umor. Ako ste prvo vidjeli ženu, tada je moguće kako ne znate šta napraviti u životu, zbunjeni ste, kao da stojite pred zidom i ne znate kako dalje. Vjerovatno ste umorni od života i potreban vam je fizički i psihički odmor.

Ne bi bilo loše da se na neko vrijeme odmaknete od problema, možda da na par dana promijenite sredinu i sačekate da vam se “kockice u glavi poslože”. Želite li znati kojim putem krenuti i kako riješiti probleme, nužno vam treba dodatna snaga.

Moguće je da boravite u blizini čovjeka koji vam crpi pozitivnu energiju. Ako je tako, i znate o kome se radi, maknite se od njega što prije, piše Atma.

Izvor: avaz.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/ono-sto-ste-prvo-ugledali-na-slici-pokazuje-kakvi-ste-u-zivotu-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot