Putine, brate, računaj na nas: Godinu dana od najjače božićne čestitke Srbina sa pištoljem i rakijom (Video)

Objavljeno: 6. 1. 2017 u 15:39h

Godinu dana je prošlo od vjerovatno najlegendarnije božićne čestitke koju je neko iz Srbije poslao Putinu i pravoslavnom narodu.

Junak iz Železnika nije mnogo čekao. Jutro kada se ide u šumu i sječe badnjak otišao je vrlo pripremljen, sa rakijom, sjekirom, pištoljem, harmonikom i drugarima. I vrlo raspoložen.

“Braći Rusima i Putinu da damo podršku” – napravila je uvod zvijezda klipa, a onda krenulo jako da poentira.

“Putine brate, računaj na nas. Boro, najavi nas kod Putina” – obratio se svom drugaru, koji je bio muzička pratnja na harmonici.

Počelo je sa “Kaćušom” i malo igranja, da bi se nastavilo.

“Pozdrav za cijeli pravoslavni svijet. Putine, imaš našu podršku. Srećan ti Badnji dan i ako Bog da sutrašnji Božić. Idemo Boki, “Božić je”.

Uslijedila je pjesma Baje Malog Knindže i nove reakcije na Jutjubu na kojem je do sada video klip pogledalo više od 480 hiljada ljudi.

Izvor: Telegraf

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/putine-brate-racunaj-na-nas-godinu-dana-od-najjace-bozicne-cestitke-srbina-sa-pistoljem-i-rakijom-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot