Ovo su najbolji poslovi za 2017. godinu

Objavljeno: 6. 1. 2017 u 10:30h

Među najboljim poslovima u ovoj godini, prema listi tima CNN-a za ekonomiju, nalaze se programer mobilnih aplikacija, menadžer rizika, pregovarač u energetskom biznisu, analitičar proizvoda.

Kao važni faktori pri izradi liste uzeti su u obzir visina plate i njen rast, lakoća zapošljavanja u toj branši, koliko je posao stresan i kolika je mogućnost napredovanja, prenose mediji.

Među najboljim zanimanjima su i rukovodilac informatičke zaštite i rukovodilac kontrole kvaliteta, analitičar baza podataka, finansijski rukovodilac portfolia, direktor revizije i vebmaster.

U obzir su uzeli gotovo 450 različitih poslova.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/ovo-su-najbolji-poslovi-za-2017-godinu/||claudebot