Direktor firme vodi 800 radnika na krstarenje Karibima

Objavljeno: 31. 12. 2016 u 10:22h

Vlasnik i direktor kompanije “Bertč kabinets” Geri Bertč svoje zaposlene radnike častio je neobičnim poklonom – luksuznim krstarenjem.

Zaposleni ove kompanije zahvaljujući direktoru hladni januar u američkoj saveznoj državi Ajovi zamijeniće suncem i plažama Karipskog ostrva. Svi zaposleni ove kompanije iz grada Vaterloa, njih više od 800, početkom naredne godine ići će na besplatno krstarenje, najavljeno je na Facebook stranici kompanije.

“Odlazimo 8. januara. Prvo ćemo sa četiri čarter leta otputovati u Majami, gdje ćemo odsjesti u hotelu s pet zvjezdica. Potom ćemo se u ponedjeljak, 9. januara, otisnuti na krstarenje”, rekao je za Vaterlo-Sedar Fols Kurijer predsjednik kompanije Geri Bertč.

On je zaposlenima rekao da je krstarenje nagrada za ostvarene poslovne ciljeve. Predsjednik kompanije je prije godinu dana krstarenje ponudio kao podsticaj zaposlenima.

“Pokušali smo da motivišemo naše ljude da ostvare ciljeve, kako one usmjerene na naše klijente, tako i one finansijske”, dodao je na kraju darežljivi vlasnik Bertč.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/direktor-firme-vodi-800-radnika-na-krstarenje-karibima/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot