Postavili fotografiju tek rođenih blizanaca uz simpatičnu zagonetku u opisu (Foto)

Objavljeno: 30. 12. 2016 u 16:03h

Par iz Velike Britanije je postavio fotografiju tek rođenih blizanaca uz simpatičnu zagonetku u opisu.

Emili i Set Peterson iz Velike Britanije nedavno su postali roditelji blizanaca Semjuela i Rovana.

Nakon njihovog rođenja otkrili su nešto zanimljivo što ih čini jedinstvenim. Medicinska sestra Deb Toten kaže da se u 40 godina karijere nije susrela sa takvim slučajem.

Roditelji su odlučili da se zabave, pa su postavili ovu zagonetku.

“Semjuel je rođen prvi, ali njegov brat blizanac Ronan je stariji. Kako je to moguće?“, glasi zagonetka.

Rješenje:

Radi se o tome da je Semjuel rođen u 1:39, a Ronan je rođen 31 minutu kasnije. Upravo se u tom satu mijenjalo vrijeme, pa se kazaljka pomjerila jedan sat unazad. Tako je Ronanovo vrijeme rođenja prijavljeno u 1:10 što ga zvanično čini starijim od svog brata Semjuela.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/postavili-fotografiju-tek-rodenih-blizanaca-uz-simpaticnu-zagonetku-u-opisu-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])