Šta prvo vidite? To pokazuje šta vas to muči u dubini duše (Foto)

Objavljeno: 29. 12. 2016 u 20:54h

Ovaj psihološki test otkriće ono što duboko krijete u sebi, a da možda toga niste svjesni.

Pogledajte ovu sliku! Ono što vidite prvo otkriva o čemu razmišljate, šta vas muči ili šta sakrivate duboko u sebi.

Objašnjenja se nalaze ispod slike.

Slavinu

Voda je simbol emocija. Ako ste prvo vidjeli kako iz slavine teče voda, to pokazuje kako nemate problema s ispoljavanjem osjećaja. Emocije, bile one pozitivne ili negativne, polako „cure“ iz vas – ne zaustavljaju se i ne nagomilavaju se. U ovom trenutku nemate razloga za brigu.

Pticu

Vama je mišljenje drugih ljudi previše važno. Zbog toga se osjećate kao da stojite pred zidom tuđih procjena i očekivanja koji vas sputava da živite kako želite – slobodno. Bilo bi dobro da vjerujete sebi i ne marite se što drugi misle i govore. Bićete puno sretniji i opušteniji.

Drvo

Moglo bi se reći da u ovom trenutku niste zadovoljni svojim životom. Željni ste promjena nabolje, i u tome nema ništa loše. Međutim, pripazite! Dok ste u potrazi za zadovoljstvima, postoji rizik da izgubite ono što već imate. Mogli bi kasnije zažaliti jer ćete prekasno shvatiti da je to što ste imali i kako ste živjeli možda bilo sasvim dobro.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/sta-prvo-vidite-to-pokazuje-sta-vas-to-muci-u-dubini-duse-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot