Godinu dana jeo samo krompir i sada izgleda ovako (Foto) (Video)

Objavljeno: 23. 12. 2016 u 11:03h

Australijanac godinu dana jeo samo krompir i kaže da se preporodio. Izgubio je 50 kilograma! Ovo je njegova priča.

Endrju Tejlor nije bio zadovoljan kako izgleda. Bio je pozamašan tip i želio je nekako sebi da pomogne. Upao je i u depresiju, pio lijekove, ali nije mu pomagalo.

Jeo je svašta. Postao je pravi zavisnik i trpao je šta je stigao – prženu masnu hranu, sladolede, torte, čokolade, pice i pio je previše gaziranih napitaka.

“Shvatio sam da sam zavisnik. Kad ste alkoholičar i toga postanete svjesni, želite da prestanete da pijete. Isto tako kad ste narkoman želite da prestanete da se drogirate. Ali, ne možete da prestanete da jedete. Shvatio sam da moram nešto da uradim”, priča on za austrlijski portal news.com.

Odlučio se na radikalan potez – da jede samo krompir. Mnogi su bili skeptični, mnogi su ga kritikovali, pokušali da ga odvrate od te ideje. Ali, Endrju je bio uporan, prevazišao je sve i za manje od godinu dana izgubio čak 50 kilograma!

“Patio sam od kliničke depresije i krompir mi je pomogao da se sa tim izborim. Ne pijem antidepresive, mnogo bolje spavam, a čak više ne osjećam ni bolove u zglobovima koje sam zadobio igrajući fudbal prije desetak godina”, kaže ovaj Australijanac, koji je čak napravio i biznis od ovoga nazvavši ga “Spud Fit Challenge”.

Priznao je da mu je početak ovakvog načina ishrane bio težak, pravo mučenje. Ali, onda je i to prevazišao.

“Jednostavno sam prestao da razmišljam o nekoj drugoj hrani”, objašnjava.

Postao je prava zvezda u australijskim medijima

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/godinu-dana-jeo-samo-krompir-i-sada-izgleda-ovako-foto-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot