Večeras je Supermjesec: Uradite jednu stvar za bolju 2017.

Objavljeno: 14. 12. 2016 u 15:41h

Decembarski Supermesec je pun energije! Evo šta vam donosi…

U noći između 13. i 14. decembra 2016. godine uživaćete u posljednjem Supermjesecu ove godine. Kiša meteora umanjiće vidljivost punog mjeseca, naučnici kažu – čak petostruko! Međutim, u duši će nam blistati jako, kao i uvijek, tvrde astrolozi.

Lunacija u Blizancima obično budi potrebu da dovedemo u ravnotežu logiku i emocije.

Ovaj Supermjesec otvoriće nam dušu tako će se sve u njoj vidjeti kao na dlanu, ali nijedna osoba neće ga doživjeti na isti način. Uzburkana osjećanja više će prijati onima koji vole akciju, dok sentimentalna srca treba da se umire i čuvaju energiju.

Strasti će dodatno probuditi trigon Supermjeseca sa Jupiterom, očekujte mnogo zabave i dosta smijeha. Planirajte zabavu za utorak uveče, a ako dobijete iznenadni poziv na sastanak, obavezno ga prihvatite.

Harmonični aspekti Marsa i Urana dozvoljavaju vam čak i da promijenite plan u posljednji čas, dozvolite svojoj ekstrovertnoj strani da zablista. Ako baš ne odgovara vašoj ličnosti da uživate na Supermjesecu na ludoj žurki, nemojte kvariti drugima provod. Prihvatite šale, čak i kad nisu obojene najboljim smislom za humor, zadržite prijateljski stav čak i kad vam se ne dopadaju ideje vašeg društva.

Ako ste spremni za otpuštanje svega teškog i neprijatnog što želite da ostavite za sobom u 2016. godini, tokom dejstva punog mjeseca otvara se mistični portal koji vam omogućava da to uradite veoma brzo.

Kako da obavite ritual oslobađanja koristeći snagu punog mjeseca…

Vrijeme Supermjeseca idealno je da za razgovor o budućnosti, za učvršćivanje kolegijalnih odnosa i za razgovor o teškim temama. Očekujte da vam teškoće donese razlika između onog što mislite i onog što osjećate. To će se dešavati i drugima u vašem okruženju, pa budite spremni na nagle izjave, a neprijateljske tonove prihvatite s tolerancijom i rezervom.

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/veceras-je-supermjesec-uradite-jednu-stvar-za-bolju-2017/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot