Urnebesno: Šta su sve momci radili da bi odveli djevojku u krevet

Objavljeno: 30. 11. 2016 u 13:03h

Kad je u pitanju suprotni spol, nekima jednostavno sve ide od ruke, a drugi se moraju malo više potruditi za isti rezultat.

Za Elite Daily dečki su otkrili najbizarnije načine na koje su uspjeli svoje izabranice odvesti u spavaću sobu, a mora se priznati da su se za to doista naradili.

“Čekao sam puna tri sata autobus na snijegu, i to jako, jako prehlađen. Smrzao sam se. Bilo je to negdje oko blagdana pa sam htio biti ekstra romantičan, zato sam joj priuštio jednosatnu masažu kokosovim uljem. Zatim sam upotrijebio jezik na njenoj koži i onda sam napokon dobio zeleno svjetlo”, priznao je jedan Irac svoju “muku”.

“Ostao sam u braku sa suprugom”, otkrio je pak drugi “tajnu sretnog braka”, dok je treći učinio slično – ostao je godinu dana u vezi s curom koja mu se nije sviđala, samo da bi izbjegao “sušu”.

“Prijavio sam se za posao u njenom gradu i zatim puna dva mjeseca putovao naprijed – natrag. Jesam li spomenuo da mi je za doći ondje svaki put trebalo čitava dva dana za volanom?”, iskreno priznaje još jedan momak.

Neki su pak bili spremni probati svašta, samo da se curi koja im se sviđa uvuku u gaćice.

“Znao sam da voli travu pa sam joj rekao da i ja pušim, iako nisam u životu povukao dim. Prije spoja sam zato nabavio travu i svu potrebnu opremu. Nisam imao pojma što radim, ali isplatilo se”, tvrdi.

“Dobio sam teške ozebline od dvosatne šetnje po snijegu do njene kuće. Prsti na nogama su mi pocrnili a tkivo na jednom prstu je odumrlo”, kaže jedan nezaustavljivi momak.

Najgore je, ipak, prošao tip koji je bio spreman gotovo na sve, ali mu se nije isplatilo.

“Preletio sam pola zemlje da bih došao do cure koja je rekla da će spavati sa mnom. Kad sam napokon stigao, rekla mi je da sam trebao shvatiti da je to bio sarkazam”, priznao je nesretnik.

Izvor: avaz.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/urnebesno-sta-su-sve-momci-radili-da-bi-odveli-djevojku-u-krevet/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot