Neko je bacio kletvu na vas? Knjige stare vijekovima otkrivaju 8 tajnih znakova za spas!

Objavljeno: 30. 11. 2016 u 13:58h

Mislite da vas je neko prokleo? Ništa vam ne ide od ruke, a loše stvari se stalno dešavaju? Pitate se zašto se baš vama sve ovo događa?

Zavirili smo u knjige koje se kroz vijekove bave okultizmom kako bismo pronašli znakove kletvi, odnosno kako bismo vam pomogli da ih prepoznate i da se zaštite od njih.

Praznovjerje je i dalje sastavni dio našeg društva, a mnogi su uvjereni da se iza zemaljskog svijeta kriju spiritualne tajne koje niko od nas još ne razumije.

Ipak, znakovi koje smo pronašli mogu se povezati sa raznim psihičkim i fizičkim stanjima, ali i životnim fazama i situacijama. Ovih osam stanja predstavljaju potencijalne znakove kletve. Ukoliko je kod vas prisutno četiri ili više ovih znakova, postoji velika mogućnost da vas je neko prokleo.

Nagli gubitak energije

Ako ste nekad pucali od snage, bili prepuni života i energije, a odjednom ste potonuli i više nemate volje za ničim može biti jedan od znakova.

Finansijski gubici

Ukoliko su vas iznenada pokosili financijski gubici, ukoliko ste izgubili mnogo u nekim ulaganjima ili ste se odjednom iz stabilne finansijske slike našli u bezizlaznoj situaciji.

Učestali problemi u ljubavi

Nekad ste bili u stabilnim ljubavnim vezama i odnosima, ali u zadnje vrijeme su iza vas samo ljubavni brodolomi, razvod, gubitak volje za ljubavlju i seksom.

Noćne more

Iznenada ste počeli da sanjate čudne i zastrašujuće stvari. Izuzetno su uvjerljive i uglavnom vas dosta opterećuju. To mogu biti snovi o vašoj smrti, zmijama, škorpionima i padovima s velikih visina.

Crni nakit

Ukoliko vam je netragom nestao omiljeni komad vašeg nakita ili se neobjašnjivo pokidao, to može biti znak kletve.

Loša sreća

Ovo je nešto što mnogi doživljavaju subjektivno, ali ako ste zaista u velikoj crnoj seriji i sve se okreće protiv vas, to može biti loš znak.

Neobjašnjiva bol

Ako češće nego ikad prije osjećate bol u tijelu koju ne možete objasniti, pogotovo u donjem dijelu leđa, stomaku pa čak i nogama, a ljekari ne mogu da otkriju koji je razlog.

Problemi sa spavanjem

Iznenada se budite noću, dugo ne možete zaspati, preznojavate se tokom noći, a nikad ranije niste imali problema sa spavanjem, može biti znak da vas je neko “uhvatio na zub”.

Ovakvi napadi događaju se u tri talasa, a svaki od njih će biti sve jači i jači. Ukoliko se pronađete u više od četiri navedena znaka, knjige savjetuju da razmislite o skidanju kletve.

Izvor: avaz.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/neko-je-bacio-kletvu-na-vas-knjige-stare-vijekovima-otkrivaju-8-tajnih-znakova-za-spas/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot