Odriče se miliona da bi živio hipi načinom (Foto)

Objavljeno: 17. 11. 2016 u 16:17h

Profesionalni sportisti u današnje vrijeme zarađuju ogromne svote novca uz pomoć kojeg ostvaruju svoje brojne luksuzne “požude”.

od

U moru takvih sportista moguće je naći i one skromne, koji će vas natjerati da povjerujete u onu frazu “novac vas ne čini srećnim”.

Jedan od njih je svakako bejzbol igrač Daniel Noris, koji nastupa u američk-kanadskoj MLB ligi, za klub Toronto Blu Džejse.

Ovaj dvadesetjednogodišnjak je prije nekoliko godina stavio potpis na ugovor vrijedan dva miliona evra godišnje.

Ali, iako bi većina ljudi odlučila da taj novac uloži u neki biznis kako bi uvećali bogatstvo, ili u neki luksuzni automobil, kuću ili nešto drugo kako bi mogli da uživaju, Noris nije takav.

odd

Ovom mladom sportisti ne treba mnogo da bude srećan pa je svojim savjetnicima rekao da mu mjesečno na račun uplaćuju 736 evra, a da ostatak zadrže.

On živi hipi stilom života, što podrazumijeva boravak u VW kombiju, koji parkira ispred supermarketa, a tokom dana tamo i trenira, kada je parking prazan.

To se jedino promijeni kada mora da ide na utakmice, pa je obavezan da boravi sa ostatkom tima u luksuznom hotelu ili stanu.

oddd

Zbog ovakvog stila života mnogi misle da je Daniel prosjak, a neki ga čak i kritukuju, te se pitaju kako će se ponašati kada zaradi 20-30 miliona evra.

U svakom slučaju njegovo ponašanje je vrijedno pohvale u svijetu u kojem je gotovo sve počelo da se vrti oko novca, dok je ovom mladiću dovoljan njegov kombi, bejzbol, dobri valovi (jer obožava i surfanje) i uzbuđenje koje mu pruža sreću.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/odrice-se-miliona-da-bi-zivio-hipi-nacinom-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])