Podgorica: Kladio se na Trampa i osvojio 420 evra! (Foto)

Objavljeno: 10. 11. 2016 u 15:00h

Republikanski kandidat Donald Tramp pobjednik je predsjedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama.

f

Republikanski kandidat Tramp je pobijedio pošto je dobio 10 glasova elektora u Vinskonsinu, a ukupno više (276) od potrebnih 270 glasova za pobjedu.

Ta informacija je posebno oduševila one koji su se kladili na Trampovu pobjedu te povjerenje u njega unovčili. Jedan od njih je i srećni Podgoričanin koji je uplatio 100 evra na tiket da će Tramp odnijeti pobjedu.

Kako je kvota bila 4,20, srećni Podgoričanin je osvojio 420 evra.

Zdravo ih trošio!

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/podgorica-kladio-se-na-trampa-i-osvojio-420-evra-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot