Tragičan život i kraj jedne od najljepših žena na svijetu (Foto) (Video)

Objavljeno: 28. 10. 2016 u 14:38h

Đija Karangi je bila ikona ljepote sedamdesetih godina, a i dan-danas se svi dive njenoj ljepoti i osjećaju tugu zbog promašenog života.

lj1

Ona je zapravo djevojka koja je prva na svijetu dobila status top-modela.

Prelijepa, buntovna, slavna, do srži drugačija, beskrajno talentovana, ali nadasve usamljena i nesrećna, jer mada je imala sve što je oduvek željela, ljubav i sreća stalno su joj izmicali iz ruku.

Sva tragedija lika slavne manekenke najbolje se vidi u njenim riječima: “Znam da je Bog imao velike planove za mene, ali mislim da nisu predodređeni za ovaj život”.

Njeno lice je moglo sve da proda… Ali… Nakon smrti svog mentora, ionako psihički nestabilna, Đija se odaje porocima.

lj2

Droga i alkohol postaju njeni najbolji prijatelji. Kasnije prelazi samo na heroin. Na snimanja je dolazila drogirana, pa bi često zaspala, prestajala je da prihvata poslove, a imala je i nasilne ispade.

Njen kraj obilježio je virus side, od kojeg je umrla u 26. godini.

Njena stvarnost imala je i drugu stranu. Bila je mlada i sama u svijetu koji ju je pojeo za sekund.

“Novac me ne interesuje. Imam sve što sam ikada željela, ali došla sam do tačke da se pitam, šta će mi, dođavola, to? Ja hoću više, hoću sreću, ljubav, hoću da imam nekog ko bi brinuo o meni”,  nikada nije krila usamljenost Đija.

lj3

Pomoć je tražila od svoje porodice. Mjesecima je molila majku i brata da joj pomognu, ali oni su to kategorično odbijali.

Đijina želja da ima nekog pored sebe išla je dotle da bi u prilikama kada se majka rastajala od nje vrištala, puzala i preklinjala je da ostane.

Đija je bila preteča današnjih “Viktorijas sikret” anđela i ostala je upisana u istoriju mode zauvijek!

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/tragican-zivot-i-kraj-jedne-od-najljepsih-zena-na-svijetu-foto-video/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot