Mačka upala u program uživo, voditelj ostao hladnokrvan (Video)

Objavljeno: 22. 10. 2016 u 09:44h

Mačka lutalica je postala poznata posljednjih dana nakon što je “drsko” upala u studio tokom emitovanja vijesti uživo i legla na voditeljev laptop.

Voditelj vijesti Kudret Celebioglu je upravo čitao vijesti kada se na stol popela mačka.

Voditelj se nije dao ometati te je sasvim normalno nastavio čitati vijesti.

Mačka je koji trenutak hodala po stolu, njuškala i na kraju uradila ono što mačke najviše vole: legla je nasred njegovog laptopa.

Pretpostavlja se da je mačka ušla u studio kako bi se ugrijala, a čini se kako ju je poslije ovoga udomio jedan od  radnika televizijske stanice.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=MUXK1avS9vY

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/macka-upala-u-program-uzivo-voditelj-ostao-hladnokrvan-video/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot