Poruka sa ulice: Loš seks je bolji nego dobar dan na poslu

Objavljeno: 7. 10. 2016 u 20:02h

„Bez seksa, alkohola i tableta za spavanje moderan čovjek ostaje sam sa sobom“, mudro je, nekada davno zborio, poznati američki pisac, Henri Miler.

Ovaj „prljavi“ majstor erotske književnosti smatra i da je „seks jedan od 9 razloga reinkarnacije, ostalih 8 su nebitni.”

Zbog njegovih „sirovih opisa seksa“ mnogi su ga izbjegavali, dok su ga drugi voljeli i rado čitali.

Ne možemo, a da se ne zapitamo da li je vlasnik automobila „audi A4“, koji je „okom kamere“ „uhvaćen“ na ulicama Sarajeva, a koji je, privukao veliku pažnju prolaznika – pješaka, ali i vozača, takođe čitao Milerove romane.

Dok su se pojedinci okretali za ovim četvorotočkašom uglavnom zbog njegovog izgleda, ipak je veći broj onih koji su na zadnjoj šajbi automobila primijetili interesantan natpis „Bad sex is better then a good day at work“ ili što u prevodu znači „Loš seks je bolji nego dobar dan na poslu“.

Vjerujemo da su se svi, ovom simpatičnom činu slatko nasmijali, našalili u vezi s tim, a možda čak i odlučili da provjere šta je bolje – loš seks ili dobar poslovni dan.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/poruka-sa-ulice-los-seks-je-bolji-nego-dobar-dan-na-poslu/||claudebot