Voditeljka prognoze ostavila gledaoce u šoku poslije gluposti koju je izjavila (Video)

Objavljeno: 6. 10. 2016 u 13:56h

Dženfier Delgado nije objasnila odakle joj informacija da djeca jedu drveće.

Voditeljka vremenske prognoze na televiziji “Weather Channel“ u ponedjeljak je ostavila milione gledalaca u nevjeri nakon nepromišljene izjave.

Govoreći o uraganu Metju koji pustoši Haiti, Delgado se osvrnula na deforestaciju i najozbiljnije izjavila da šume nestaju jer drveće jedu gladna djeca.

Njena izjava je otišla toliko daleko da se oglasio i bivši premijer Haitija Lorent Lamot koji je poručio da voditeljku treba da bude sramota, pa su se u priču umješali i čelnici televizije koji su se izvinili.

Javnost je i u komentarima na internetu osudila izjavu voditeljke.

“Poštovana, dozvolite da vam objasnim da u našoj državi drveće ne nestaje zato što ga jedu gladna djeca već zato što je riječ o važnom izvoru energije. Stabla sječemo jer nam je potreban drveni ugalj, znate i mi moramo da se grijemo i kuvamo“, poručila joj je jedna bijesna gledateljka.

https://youtu.be/JZbRIcYqL5o

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/voditeljka-prognoze-ostavila-gledaoce-u-soku-poslije-gluposti-koju-je-izjavila-video/||claudebot