Baka (102) poželjela da bude uhapšena, policija joj ispunila želju (Video)

Objavljeno: 5. 10. 2016 u 20:35h

Edi Sims iz St. Luisa koja ima 102 godine doživjela je da joj policija stavi lisice na ruke nakon što je izrazila želju da je uhapse.

Ona nikada nije imala problem s policijom i hapšenje je bilo na njenoj listi stvari koje želi da uradi, jer je htjela da vidi kakav je to osjećaj.

Policajci su odlučili da joj ispune želju, pa su je “strpali” na zadnje sjedište policijskog automobila. Policajac ju je zatim, sa rukama u lisicama, otpratio i do stanice.

“Baš sam uživala, imala sam lisice i sve”, rekla je bakica.

U policijskoj stanici su otkrili da Edi nije prvi “zločinac” iz penzionerskog doma s kojim su se susreli.

Izvor: Uno radio

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/baka-102-pozeljela-da-bude-uhapsena-policija-joj-ispunila-zelju-video/||claudebot