Izborni biseri: Od Kusturice do Đanija (Foto)

Objavljeno: 3. 10. 2016 u 10:53h

Izboru u BiH su završeni. Ostalo je da se rezultati zvanično saopšte, pa onda slijedi formiranje vlasti u lokalnim zajednicama.

Možda bi mogli da kažemo da bi izbori bili dosadni da nema naših sugrađana koji na veoma dosjetljiv način unište svoj listić.

I ove godine, glasači koji su željeli da unište svoj listić imali su dosta ideja kako da to urade na “zanimljiv” način.

Konstantin Savić, kandidat za načelnika Teslića dobio je svoj glas u Sarajevu. Naravno, listić je nevažeći. Pjevač folk muzike Đani, koji je internet zvijezda posljednjih nekoliko mjeseci na Balkanu, takođe je dobio svoj glas, uz poruku: “No Đani, no party”.

Na glasačkom listiću za lokalne izbore, gdje se zaokružuje načelnik općine Novo Sarajevo, stoji hashtag #TeamBradPitt gdje dosjetljivi Sarajlija očigledno staje na stranu jače polovine para “Brangelina”. Isti glasač poručuje: “Nije gotovo, tek počinje”, uz savjet kladioničarima “Nikad na Lacijo, uvijek na Svonsi 3+”.

Na jednoj izbornoj listi stoji sistem 13/23 – na 1 KM, takođe dakle u kladioničarskom duhu, a pored ranije pomenute “Izdajničke stranke – Kvisling”, koju je “oformio” jedan glasač, dobili smo i “Stranka pravog puta legalizovane marihuane”, sa svojim istaknutim kandidatima.

Tu je i poruka strastvenog navijača FK Sarajvo: Moja politika je FC Sarajevo, Moja stranka je Horde zla, nacionalnost – Pitar.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/izborni-biseri-od-kusturice-do-danija-foto/||claudebot