Vodimo vas u djetinjstvo – crtani film u 19.15 (Video)

Objavljeno: 30. 9. 2016 u 19:29h

Koliko ste puta u sebi pomislili kako vas neko podsjeća na La Lineu ili možda na Gustava ili čak na Baltazara? Sve su to odjeci sjećanja pomalo zakopanog tamo negdje u ladicama našeg i vašeg djetinjstva.

Upravo to je bio razlog da se vratimo u neka srećnija i veselija vremena. Odlučili smo da budemo djeca opet… makar i na par minuta. Pridružite nam se…

Predstavljamo Vam slonića koji se zove Ćiroooooo.

https://www.youtube.com/watch?v=xcH5iGEMG1Y

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/vodimo-vas-u-djetinjstvo-crtani-film-u-19-15-video/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot