Ovi stikeri su zaludjeli internet (Foto)

Objavljeno: 2. 9. 2016 u 16:43h

Najduhovitiji stikeri u Srbiji, direktno iz pera Marka Somborca, stigli su na Viber i svađanje, mirenje i muvanje preko poruka više nikad neće biti isto!

Budući da je stikere za jedan dan preuzelo preko 60.000 ljudi, morali smo da ih testiramo i da vidimo zašto su toliko popularni – i nismo se razočarali! Ono što je posebno zanimljivo jeste da imate nekog političara ili javnu ličnost za svaku, bukvalno SVAKU situaciju u kojoj možete da se nađete.

Neko vas je iznervirao, ali vam baš i nije do prepiske i svađanja? Nema problema – dajte Vučiću da to odradi umjesto vas!

g1

Imate prečas iz matematike, ali vas baš mrzi da ustajete ranije? Vojislav Koštunica je odavno smislio odgovor na to.

g2

One dosadne poruke tipa “kasnim 20 minuta, evo trčim, čekaj me” (za koje svi znamo da su laž, jer ne trčite nego još niste izašli iz kuće) zauvijek će zamijeniti Zoran Babić u vazduplohovu.

g3

Početak školske godine teško pada svim đacima, jer je sada vrijeme da se ponovo vratimo svakodnevnom učenju. Tomislav Nikolić to jako dobro razumije.

g4

Ako ste kao ja, onda vam je baš teško da nađete riječi kojima možete da utešite nekoga kad je tužan. Nema problema – Novak Đokoviće će to veoma lako da uradi umjesto vas.

g5

Ali, ljudi, da se ne lažemo – Viber u suštini najviše služi za muvanje. Svim momcima koji do sad nisu imali sreće u pomoć stiže Nebojša Stefanović, koji jako dobro zna kako da se podvuče pod kožu.

g6

S druge strane, za one momke koji više vole da budu mačo frajeri nego romantici, imamo idealnu zamjenu za ono izlizano “đe se kupaš”. Dame i gospodo – Čeda Mikonos.

g7

A tu je i najveću biser u novijoj istoriji estradnih blamova.

g8

Ne znamo da li će osoba kojoj ste ovo poslati zaista moći da zaspi nakon što ga vidi, ali će se barem ljudski nasmijati.

g9

Sve u svemu, sada konačno imamo neke koristi od svih tih likova koje redovno viđamo na TV-u.

Genijalne stikere možete da skinete OVDJE – potpuno su besplatni!

Izvor: 24sata

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/ovi-stikeri-su-zaludjeli-internet-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])