Pismo bijesne svekrve: Moj sin ima 26 godina, a njegova djevojka 45

Objavljeno: 25. 8. 2016 u 11:54h

Jedna očajna buduća svekrva je odlučila da potraži savjet od čitalaca Mirrora. A evo koja je njena priča.

“Oduvijek sam bila jako vezana za mog najmlađeg sina, koji sada ima 26 godina. Pored njega imam i dvije starije ćerke koje su udate.

Moj sin je oduvijek, menjao devojke i nikako nije mogao da se skrasi pored jedne. Prije godinu dana, morao je da se odseli u Singapur zbog posla, ali smo preko Skajpa svakodnevno bili u kontaktu.

Prije nekoliko nedelja, meni i mom mužu saopštio je da je upoznao nekoga, što je nas jako obradovalo. Ispričao nam je nešto o njoj, uključujući i činjenicu da je razvedena i da ima sina.

Na osnovu toga donijeli smo zaključak da je malo starija od njega, ali smo mislili da je u nekim kasnim dvadesetim godinama ili čak da ima oko trideset.

Posljednji put kada smo se čuli preko Skajpa, rekao nam je da je ona kod njega u stanu i da bi bilo lijepo da joj se javimo i upoznamo je ako želimo.

Kada se pojavila na ekranu, nismo mogli da vjerujemo i bili smo zatečeni. Ona ima ni manje ni više nego 45 godina, a njen sin, za koga smo kasnije saznali ima 22. Samo četiri godine mlađi od našeg sina.

Ona se bukvalno zabavlja sa nekim ko je toliko mlad da može da joj bude sin.

I pored toga bili smo veoma ljubazni, razgovarali vrlo malo, ali za nekoliko dana moj muž nazvao je sina i upitao ga da li je svjestan u šta se upušta, i zašto to radi.

Naš sin se veoma naljutio, i odgovorio mu da je on dovoljno zreo da sam sebi izabere djevojku i da to nije naša stvar.

Ja sam jako nesrećna, i sve što želim je da moj sin uvidi svoju grešku i smisao svega, ali ne želim da ga time odgurnem još dalje od sebe. Pomozite mi, šta da radim?” – završila je priču ova zabrinuta žena.

Izvor: Mojkontakt

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/pismo-bijesne-svekrve-moj-sin-ima-26-godina-a-njegova-djevojka-45/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])