Smjeh do suza: Dekica brani svoje grobno mjesto i planira da se ženi (Video)

Objavljeno: 22. 8. 2016 u 16:54h

Da za ljubav nikad nije kasno potvrdio je i Milen Zdravković iz sela Trbunje kod Blaca. Simpatični dekica je već “kaparisao” svoje grobno mjesto i nije želio da odustane, uprkos pritiscima nadležnih organa.

Ali izgleda da se Milen malo zanio, pa je samovoljno zauzeo mjesto za 6 članova koja ne postoje, već ima samo 3. U kom grmu leži zec otkrio je predsjednik lokalne mjesne zajednice koji kaže da je ovaj deka rezervisao mjesto i za svoju buduću suprugu, za svaki slučaj, kako poslije njihove smrti ne bi bili odvojeni.

Deka je progovorio i o svojoj budućoj izabranici:

“Imam plan da se ženim i trebao bih za 2, 3 dana da idem na prošenje. Ima prilika, ispala i tako” – kaže već uznemireni Milen.

A na pitanje novinarke gdje mu je ispala prilika, Milen je kratko obrusio:

“A što da raširujem po narodu? Ne mogu, to je tajno! “- poručio je on.

Prisjetimo se ovog legendarnog snimka i čuvenog djeda Milena!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=v7pBjrlB9lY

Izvor: Srbijadanas

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/smjeh-do-suza-dekica-brani-svoje-grobno-mjesto-i-planira-da-se-zeni-video/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot