Smijeh do suza: Mladoženja iznenadio suprugu urnebesnim plesom na vjenčanju (Video)

Objavljeno: 22. 8. 2016 u 11:31h

Svaka mladenka planira svoj dan D do najsitnijih detalja, ali Sally Wright iz Liverpoola nije mogla ni sanjati šta je za vjenčanje pripremio njen suprug Tim Wright.

Tim je lagao suprugu mjesecima da svake sedmice ide igrati fudbal s momcima, a on je išao na časove plesa kako bi joj pripremio nezaboravan trenutak na vjenčanju.

Tridesetogodišnjak je zaplesao sa svojim prijateljima iz djetinjstva, a njihovi ženstveni i baletski pokreti nasmijali su sve prisutne do suza. Iako je rekao da ne zna plesati, uložio je mnogo truda i vremena sa svojom instruktoricom Clare Williams kako bi uvježbao koreografiju.

Muškarci su uvijali kukovima, tresli zadnjicama i grudima uz pjesme Destiny's Childa, Beyonce, Davida Bowieja, Bruno Marsa i ostalih muzičara. Spektakularni nastup počeli su baletom što je izazvalo smijeh, a kako su se pjesme mijenjale i njihova koreografija postala življa, publika je skandirala i pljeskala. Mladenka je bila oduševljena.

“Vidio sam koliko truda ulaže u organizaciju vjenčanja i želio sam je iznenaditi s nečim čime ću pokazati svoj trud. Imam vrlo blisku grupu prijatelja, s mnogima se družim od osnovne škole i iako imamo 30 godina sada i dalje idemo zajedno na odmore s našim suprugama i djevojkama. Uvijek su raspoloženi za smijeh tako da ih nisam trebao mnogo ubjeđivati da zaplešu. Glavni problem je bio što niko od nas nije znao plesati”, rekao je kroz smijeh Tim.

Istakao je kako je sve vrijedilo kada je ugledao Sallyin izraz lica i ostalih gostiju. On i njegova supruga trenutno se nalaze na Maldivima gdje provode medeni mjesec.

“Sve je bilo urnebesno. Ne mogu da vjerujem da su toliko truda uložili u ples. Iznenađena sam i to je nešto što nikada neću zaboraviti”, kazala je Sally.

Izvor: Klix

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/smijeh-do-suza-mladozenja-iznenadio-suprugu-urnebesnim-plesom-na-vjencanju-video/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot