Cijeli dan se šetala naga, a niko nije primijetio (Video)

Objavljeno: 19. 8. 2016 u 17:01h

Kako bi se izborila sa manjkom samopouzdanja Džuli je odlučila da sprovede mali eksperiment i cijelio dan se šeta gradom sa nacrtanom odjećom na sebi.

Ono što je bilo čudno, jeste što su tek rijetki primijetili da djevojka, sem gaća, nema ni trunke odjeće na sebi. Uprkos tome što djeluje da na sebi ima usku bijelu majicu i farmerke, Džuli je na sebi nosila tek farbu.

„Tokom detinjstva nisam imala problem sa svojim tijelom. Međutim, u školi su počele priče o celulitu i izgledu“, kaže Džuli, objašnjavajući da se zbog toga odlučila na ovakav potez. „U ovo sam ušla veoma uplašena, ali osjećam da sam pobijedila veliki strah koji sam imala. Izaći napolje samo sa bojom na sebi slično je kao kada imaš nesigurnosti. Osjećate se nago sa svim tim lošim stvarima koje niko drugi ne vidi“, objašnjava Džuli.

Prema njenim riječima, ljudi često previše razmišljaju i ne žele da urade stvari jer se plaše šta će drugi da misle.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/cijeli-dan-se-setala-naga-a-niko-nije-primijetio-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot