Iznenađenje za pamćenje: Djevojku zaprosio na rođendan u Areni (Foto)

Objavljeno: 17. 8. 2016 u 15:04h

Katarina, koja živi i radi u Hamburgu, ne može zamisliti ljeto bez Pule. To zna i njezin odabranik Josip koji je ove godine odlučio svojoj dragoj prirediti iznenađenje života na njen rođendan i zaprositi je na jednom od njoj najdražih mjesta – pulskoj Areni. Uključio je roditelje, prijatelje, muzičare i zaposlene Arheološkog muzeja Istra kako bi bio siguran da će mu iznenađenje upaliti. 

 Naime, Katarina je mislila da Josip radi u Njemačkoj dok se on sa svojim roditeljima i muzičarima krio u ‘zasjedi’. Katarinu su u Arenu doveli sestra, tata i dvije prijateljice pod izgovorom da se radi o rođendanskom poklonu. I zaista, na šetnjici, uz zvuk gitare, dva Josipova prijatelja muzičara, otpjevala su Katarini ‘Sretan ti rođendan’, ona je zaplakala, ali tu iznenađenjima nije bio kraj. Uz pjesmu ‘Kad mi dođeš ti’ s leđa joj je prišao Josip i zaprosio je.

 Cijelo društvo je na kraju proslavilo zaruke.

Izvor: 24sata.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/iznenadenje-za-pamcenje-djevojku-zaprosio-na-rodendan-u-areni-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])