“Stižu dolari”: Udario grom, pojavili se zlatnici

Objavljeno: 12. 8. 2016 u 20:49h

Nesvakidašnja situacija desila se u dvorištu porodice Mitrović iz Aranđelovca, tokom nevremena koje je pogodilo ovaj grad. Naime, grom je udario u stari hrast, poslije čega je dvorištem odjeknuo prasak.

“Grom je pogodio u hrast koji ima više od sto godina. Vidjelo smo da ga je grom unštio, ali do jutros drvo nisam pomjerao. Izašao sam sa motornom testerom, i krenuo da sječem grane, a zatim sam u samom korijenu drveta, video nešto čudno.  Razgrnuo sam zemlju, i vidio sam ćup – pun zlatnika! U njemu se nalazi tačno 2000 zlatnika, a vrijednost se procenjuje na 300 000 evra, možda i više. Tek ćemo videti poslije procjene”, rekao je Marko Mitrović za beogradske medije.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/stizu-dolari-udario-grom-pojavili-se-zlatnici/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])