Kaži mi kako spavaš, reći ću ti ko si?

Objavljeno: 25. 7. 2016 u 13:40h

Sve je više tema tipa „kaži mi šta jedeš, reći ću ti ko si“ ili „kaži mi šta čitaš i pročitaću ti emotivni profil“…

I pored toga što se iza takvih tekstova potpisuju psiholozi, oni često zvuče sumanuto. Ali ne i u ovom slučaju. Vjerovali ili ne, način na koji spavamo stvarno mnogo govori o nama. Pročitajte kako američki psiholozi tumače četiri najuobičajenije poze spavanja.

20160725104253_380217

1. Sanjate na stomaku

Ljudi koji spavaju u ovoj pozi smireni su i staloženi. Oni vjeruju ljudima i u svakome uspevaju da vide nešto dobro. Zbog toga često bivaju prevareni.

2. Topli zagrljaj sa jastukom

Ako volite da spavate u zagrljaju sa jastukom, to je znak da ste osoba od povjerenja. Odani ste porodici i prijateljima. A kada osjetite emotivnu iscrpljenost, onda vam najviše prija da se povučete i da na miru sredite misli.

3. Uživate na leđima

Ako spavate na leđima, a ruke su vam opružene pored tela, vi ste tiha i rezervisana osoba. Imate visoko mišljenje o sebi, al’ u vašem slučaju to nije loša osobina. Vi se ne plašite da kažete ono što mislite.

4. Volite da ušuškate ruke

Ako najčešće spavate sa ušuškanim rukama pod jastukom, sva je prilika da ste miljenica u svakom društvu. Veoma ste komunikativni i uvijek imate lijepu riječ za svakoga. Međutim, ponekad umijete da budete i preosjetljivi.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/kazi-mi-kako-spavas-reci-cu-ti-ko-si/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot