Letjele stolice i stolovi: Ovako izgleda masovna tuča nastavnika (VIDEO)

Objavljeno: 18. 7. 2016 u 11:41h

Nastavnici su poznati kao mirne osobe koje ostaju profesionalne, mirne i odmjerene bez obzira na situaciju u kojoj se nalaze. To nije bio slučaj s nastavnicima iz meksičkog grada Zacatecas gdje je konferencijska sala pretvorena u ratnu zonu.

Prvo su se posvađali, a uskoro su počele letjeti stolice i stolovi. Nikome nije bilo jasno šta se dešava, ali tuča nije stala.

Iako postoje različite priče o tome šta se dogodilo, činjenica je da su se sukobili članovi Državnog sindikata za radnike u oblasti obrazovanja (SNTE) i Državna koordinacija za radnike i oblasti obrazovanja (CNTE).

Prema drugim izvještajima, sukob su izazvali privatni zaštitari koje je unajmio SNTE za događaj. Navodno su sa sobom ponijeli električne palice uprkos tome što imaju detektore metala.

Zaštitari su nastavnika koji je pokušao smiriti situaciju udarili nekoliko puta.

Policijski službenici su intervenisali i morali su ostati do kraja konferencije kako bi posredovali između dvije strane. Angažovano je 150 policajaca.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/letjele-stolice-i-stolovi-ovako-izgleda-masovna-tuca-nastavnika-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot