Napustio posao da bi mogao da lovi Pokemone (VIDEO)

Objavljeno: 15. 7. 2016 u 22:44h

Tom Kiri, 24-godišnji barmen iz Oklanda, napustio je posao i krenuo na dvomjesečno putovanje po Novom Zelandu kako bi sakupio sve Pokemone od sjevera do juga zemlje.

Kiri je od 6. jula – dana kada je objavljena igra Pokemon Go – prešao 50 kilometara i sakupio više od 700 imaginarnih stvorenja.

“Trenutno sam na 20. nivou, koji je bio najviši koji sam video, sve dok nisam došao u Krajstčerč, gdje ima boljih igrača”, rekao je.

Kiri ističe da nije jedini koji se ‘navukao’ na novu Nintendovu igru – samo u Krajstčerču ima bar još 60 igrača.

Jedini problem sa kojim se ovaj entuzijasta teško suočava je veliki broj ‘bagova’ i ‘gličeva’ u novoj video-igri.

 Naime, s obzirom na to da niko nije očekivao ovoliku popularnost igre Pokemon Go, aplikacija je na opštu žalost gejmera Okeanije počela da se ruši nekoliko sati po puštanju u promet.

“Užasno je frustrirajuće kada se u toku bitke dogodi glič! Ali, pretpostavljam da svi imaju iste probleme?”, zaključio je Kiri.

https://youtu.be/0vRJzuE7Y8k

Izvor: Nezavisne – Zanimljivosti

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/napustio-posao-da-bi-mogao-da-lovi-pokemone-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])