U Beogradu otvorena pekara za pse

Objavljeno: 10. 7. 2016 u 15:50h

Ideje za pokretanje novog posla često stižu iz inostranstva. Tako je u Beogradu otvorena pekara za pse. Srbija je, poslije Slovenije, postala druga zemlja u regionu koja je dobila brzu hranu za ljubimce. Ovih dana najtraženiji su sladoledi i ostale poslastice za rashlađivanje.

Da se rashlade ovih vrelih dana ljubimcima dobro dođe voćni sladoled. To je samo neka od poslastica u pekari za pse. Izbor je bogat, a na meniju su đakonije kojima ne mogu da odole ni izbirljivi ljubimci – pita sa jabukama, čizkejk, piškote sa tunjevinom…

Među onima koji dolaze često ima ljubitelja piškotica, šaum rolni, sada veoma aktuelnog sladoleda, keksića od ćuretine i peršuna, prenosi rts.rs.

Od ovog nesvakidašnjeg posla, kažu u ovoj pekari, može da se zaradi. Većinu proizvoda spremaju svakoga dana po specijalnom programu za kuce.

„Svako može da odabere nešto za sebe, u smislu da imamo proizvode od 30, 50, 100, 150 dinara, torte mogu da dođu do šest-sedam hiljada dinara u zavisnosti od veličine i šta mušterije žele“, kaže vlasnica pekare za pse „Hov-hov“, Nevena Vasiljević.

Rođendanska torta je najprodavaniji proizvod u pekari za pse, ona je ujedno i dio dijetalnog programa, a kupuju je građani koji kažu da vode računa o kilaži svojih ljubimaca

Gdje je granica brige o ljubimcima, ne slažu se vlasnici i oni koji kažu da je pomodarstvo kupiti psu tortu, dok ima djece koja gladuju.

„Mi razumijemo takve komentare, ali ne vidim šta je u tome loše što pokušavamo da donesemo u Srbiju nešto što nije do sada postojalo“, istakla je Vasiljevićeva.

Da svaka roba nađe kupca, najbolji primjer je ova pekara u koju novine ne prestaju da stižu. Tako nam kažu da ovih dana očekuju da stigne i piće za pse koje je već osvojilo ljubimce u Sloveniji.

izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/u-beogradu-otvorena-pekara-za-pse/||claudebot